Llar

Sabem com n’és d’important per vostè el poder gaudir de la tranquil·litat de casa seva, amb seguretat i sense ensurts. Per aquest motiu, li oferim la millor manera de protegir casa seva i tot el que conté amb la nostra assegurança de la llar.

La nostra assegurança de la llar inclou el servei d’assistència les 24 hores, 365 dies l’any, amb una simple trucada telefònica.  Entre d’altres cobertures, destaquem:

 • Incendi, explosió, caiguda de llamp, fum, bombers.
 • Danys per aigua, filtracions.
 • Riscos derivats de la naturalesa.
 • Inundació, gelades.
 • Actes de vandalisme.
 • Robatori
 • Reconstrucció de jardins.
 • Robatori d’equipatge en el maleter del vehicle
 • Danys elèctrics.
assegurances llar

Responsabilitat Civil

Protegeixis davant les possibles reclamacions de tercers amb la nostra Assegurança de Responsabilitat Civil. Els drets i interessos a la nostra vida privada o professional es poden veure afectats per reclamacions o lesions de tercers.

L’assessorem per evitar situacions que puguin perjudicar el seu patrimoni com a conseqüència d’haver de fer front a indemnitzacions per danys causats a tercers.

Assegurança de responsabilitat civil

Defensa jurídica

Tingui a les seves mans un servei d’assessoria legal i, si fos necessari, la defensa jurídica en el cas de reclamacions contra vostè i els seus, així com la defensa dels seus drets davant de terceres persones mitjançant un equip de professionals a la seva disposició.

defensa juridica

Assistència en viatge

Deixi a les nostres mans la seguretat del seu viatge amb una amplia gama de cobertures d’àmbit europeu i mundial. Allà on vagi tindrà cobertura mèdica i sanitària, a més de disposar d’un telèfon d’assistència internacional les 24 hores.

Viatgi sense preocupacions!

Cobertures més destacades de l’Assegurança en Viatge:

 • Assistència mèdica i sanitària.
 • Repatriació o transport sanitari de ferits o malalts.
 • Tornada anticipada per mort d’un familiar.
 • Tornada anticipada per hospitalització de més de 5 dies d’un familiar.
 • Tornada anticipada per sinistre greu a la llar o local professional de l’assegurat.
 • Recerca, localització i enviament d’equipatges extraviats.
 • Despeses d’anul·lació de viatge.
 • Reemborsament de vacances no gaudides.

Vida

Per protegir el futur dels que més estima no hi ha millor opció que les Assegurances de Vida. Consulti tots els avantatges i cobertures amb els nostres assessors.

asseguranca de vida nogue

Assistència mèdica

No hi ha res més important que la seva salut i la de la seva família i per això, la millor manera de cuidar-la és a través d’una assegurança mèdica completa i personalitzada. L’assegurança d’assistència sanitària privada complementa a la sanitat pública i permet donar resposta a uns dels inconvenients inevitables: les llistes d’espera.

assistencia medica

Embarcacions

L’Assegurança per Embarcacions està pensada per garantir totes les cobertures que pugui necessitar una embarcació per gaudir amb total tranquil·litat del mar. Cobertures amplies, incloent-hi la responsabilitat civil voluntària i assistència marítima per a qualsevol model d’embarcació.

assegurances per a embarcacions

Protecció de lloguers

Si vol llogar casa seva, no corri riscos, deixi que l’assessorem per fer-ho de forma segura. Li realitzem un estudi per tal de que la seva renda de lloguer no quedi compromesa, els seus bens quedin coberts en cas de danys per part del llogater i tingui una protecció jurídica adequada.

Cobertures bàsiques de l’assegurança de Protecció de Lloguers:

 • Impagament de lloguers
 • Defensa jurídica
 • Assistència a la llar

Cobertures opcionals de l’Assegurança de Protecció de Lloguers:

 • Danys a la vivenda i contingut.
protecció lloguers

Comunitats de propietaris

Li oferim els serveis i cobertures per que pugui gaudir de la tranquil·litat davant de qualsevol situació no desitjada que pugui sorgir a la seva Comunitat de Propietaris. Li oferim els millors avantatges i cobertures més complertes per cuidar l’edifici en el que viu i de totes les persones que hi viuen, perquè sabem que la seva llar és un dels aspectes més importants de la seva vida.

comunitats de propietaris

Estalvi

És indiferent l’edat, quan abans comenci a estalviar, millor per vostè. Posem a la seva disposició Assegurances d’Estalvi que s’adaptin a les seves necessitats per tal d’assegurar-li que el seu pla d’estalvi sigui el que necessiti a cada moment, garantint un patrimoni que complementi els ingressos de demà.

Amb la nostra Assegurança d’Estalvi podrà rendibilitzar els seus estalvis aprofitant al màxim els avantatges fiscals que permet la legislació vigent.

Jubilació

Si està pensant en assegurar el seu futur, segurament hagi pensat en obrir un pla de pensions, tanmateix, aquest producte no té perquè ser la seva única alternativa o ni tan sols la que s’adapti millor al seu estil de vida ni a les seves exigències.

Posem a la seva disposició els nostres Plans de previsió assegurada, que li oferiran una jubilació segura, a un tipus d’interès mínim garantit per tota la duració de la pòlissa, assegurant-li que els seus estalvis per a la jubilació mai es veuran reduïts degut a les variacions dels mercats financers.

Decisions d’avui per les il·lusions de demà: Només ha de decidir quina quantitat desitja aportar i quan desitja fer-ho, amb els límits d’aportació establerts per la legislació.

productes financers

Si té qualsevol dubte, deixi’ns les seves dades i els nostres assessors es posaran en contacte amb vostè el més aviat possible.


  Si té qualsevol dubte, deixi’ns les seves dades i els nostres assessors es posaran en contacte amb vostè el més aviat possible.